Egyéb szolgáltatások

Várszínpad

Az Óvári Gazdászok Szövetsége Egyesület által 2019-ben elnyert CLLD pályázat lehetővé tette egy 320 négyzetméteres színpad kialakítását a Várárok bal oldali részén. A színpadhoz tartozó kiszolgáló öltözők, mosdók és raktár kivitelezésére is sor került. Az objektum mellett tereprendezés is megvalósult továbbá térkő burkolattal fedték a színpad körüli részt. A város és környéke így egyedülálló szabadtéri ­rendezvény helyszínnel gazdagodott, amelynek életminőség javító szerepe megkérdőjelezhetetlen. A várkert fekvését és a miliőt figyelembe véve kellemes helyszínen került elhelyezésre a létesítmény. 

Az új színpad és a rendezett környezet révén a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara minőségi színtéren tud Mosonmagyaróvár, valamint a térség számára igényes és nívós programokat szervezni és helyet biztosítani.

Várudvar

A mosonmagyaróvári vár turisztikai célú fejlesztése során a belső udvar teljes átalakítására sor került. A hely alkalmas arra, hogy fogadó- és rendezvénytérként is funkcionáljon. A felújítás során fontos szempont volt, hogy megvalósuljon a kulturális örökségvédelem, az állagmegóvás, de ezek mellett a rekonstrukció is.

A felújítást követően minden adott ahhoz, hogy ezen az exkluzív rendezvényhelyszínen színházi előadások, koncertek, fogadások, családi- és céges rendezvények kerüljenek megrendezésre. A lehetőségeknek csak a képzeletet tud határt szabni, ezen az egyáltalán nem hétköznapi helyszínen.

Fotójegy - Filmesjegy

A magyaróvári vár és annak külső környezete nagyszerű választás, akár esküvői, akár egyéb jellegű fotózásra. A jegyespárok fotójegyet válthatnak, így a vár és környezete által nyújtott lehetőségeket felhasználhatják ahhoz, hogy életünk egyik legszebb pillanatát ezen a varázslatos helyen örökítsék meg. Sőt! Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy igény esetén a házasságkötési ceremóniára a vár falai közt kerüljön sor.

Ezen kívül mindazok számára, akik ezen a csodálatos helyen forgatnának filmet, reklámot vagy egyéb felvételeket, különböző ajánlatokat tudunk biztosítani.

Várjuk az érdeklődőket!

Rendezvényszervezés

A rendezvényszervezéssel kapcsolatban a helyszíneink bérelhetőek közös megegyezés alapján. Rendelkezésre tudjuk bocsátani a váron belül több helyiségünket, valamint a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar campusának több előadótermét, auditóriumát, dísztermét és auláit is.

Igény szerint mi is vállaljuk különböző rendezvények szervezését, lebonyolítását. Legyen szó céges rendezvényről, összejövetelekről, évfolyamtalálkozókról.  

Nyitottak vagyunk minden féle megkeresésre, ötletre. 

Keressenek bizalommal!

NKVP
NÖF
Széchenyi Egyetem

varovar.hu © 2021. Minden jog fenntartva.
Adatkezelési Nyilatkozat / Általános Szerződési Feltételek

szechenyi-2020-logo-1